Rólunk írták

Le Cool Budapest

“A Fruccola az egyik legrégebbi zöld hely a városban. Legalábbis az én foodie térképemen. És nem csak úgy zöldek, hogy sok zöldséget lehet náluk kapni, hanem egyéb értelemben is igyekeznek a környezetkímélő megoldások alkalmazására. Egészséges ételek, Meatless Monday, freestyle salátaválogatás, elem- és izzóbegyűjtés, sőt, még a Fruccolás papírszatyrok is 20 forintot érnek, ha a következő alkalommal visszaviszed őket. Reggeli, tízórai, ebéd és uzsonna – ezek közül bármelyik ürügyén útba ejtheted a Fruccolákat.”

We Love Budapest

“Az Arany János utca reggeli fehér ing, s fekete öltöny inváziójából kitűnik egy igazán színes hely, történetesen, a Fruccola. A hely több titok tudója: tudja, hogy imádjuk a friss gyümölcsöt, a salátát, a jó kávét, a joghurtot, és a fantáziát. A reggel 7-kor nyitó reggeliző jobb, minden más alternatívánál ebben az órában. Tejturmixok, gyümölcsfröccsök, bio italok, gyümölcssaláták reggelire, uzsonnára, ebédre, laktóz és terjérzékenyeknek, nekünk és neked. Színes, friss és fiatalos, hiba nélkül.”

Hg.hu

“Bár nálunk még ismeretlen a "fast casual restaurant" műfaja, Saás Petra, a Fruccola ügyvezetője mindent megtesz azért, hogy megismertesse ezt az étteremformát azokkal a budapestiekkel, akik kellemes környezetben szeretnének minőségi hozzávalókból készült, egészséges ételeket enni akár egy gyors ebédszünetben, megfizethető áron. Petráék nem csak a vidékről naponta frissen szállított, lehetőleg hazai alapanyagokból készített, szépen tálalt ételeikkel teszik magasra a lécet a Fruccolában: az üzleteik designjára a kezdetektől ugyanannyi gondot fordítanak, mint a vendéglátásra.”

Hvg.hu

“Salátázós gyorsétterem, a szó legjobb értelmében. A budapesti Kristóf téri üzlet poharai régi italos üvegekből készültek, a csillárt környezetbarát evőeszközök díszítik, a falakon lebomló elviteles dobozban nőnek a fűszernövények. A vendégek által összeállítható saláták és friss szendvicsek mellett ebédmenü is kapható, a falon függő étlapon pedig rögtön látni lehet, hogy melyek a vegetáriánus, a vegán és a gluténmentes fogások. A Fruccolában olyan nemzetközi kezdeményezéseket is bevezettek, mint a Húsmentes Hétfő vagy a Halas Péntek, ráadásul olyan halat is árulnak, amelyet a túlhalászást elősegítő nagy hálók helyett horgászbottal fogtak.”